Presentationsteknik i tre steg

I en värld där konkurrensen är stenhård gäller det att inte bara veta vad man ska säga, vilka Power-Pointbilder man ska visa, utan också hur man ska agera för att väcka rätt tankar och skapa rätt känslor hos åhörarna. Att medvetet kunna koppla rätt känsla till sitt budskap är konsten att vara övertygande.

Vi ser till att rusta våra deltagare med de färdigheter, verktyg och övningar som de behöver för att kunna stärka sin förmåga att effektivt kunna hålla engagerande presentationer som når hela vägen fram.

STEG 1 – TRYGGHET
Det handlar om att veta hur man genom kropp, röst och sina tankar kan påverka både sin egen trygghet och mottagarnas känsla.

STEG 2 – STRUKTUR
Hur säkerställer man ett relevant innehåll anpassat för lyssnarna och bygger strukturen som får dem att hänga med hela vägen.

STEG 3 – TRÄNING
Ingen långvarig förändring utan övning och återkoppling. Utifrån nya kunskaper och verktyg får var och en framföra en vardagsnära presentation, där vi gör allt för att ge varje deltagare konkret feedback som får alla att växa som talare.

Effektivt lärande

Vi vet att det kan vara lätt att falla tillbaka i gamla hjulspår. För att nå största effekt av lärandet och öka sannolikheten att deltagaren känner modet att använda sina nya förmågor och kunskaper i vardagen ingår vår onlinekurs ”Så får du folk att lyssna” i våra utbildningar. Onlinekursen fungerar med sina videos, exempel och övningar som stöd för deltagaren att kunna gå tillbaka till inför nästa presentation på hemmaplan.

 

Vem är kursen till för

Våra kurser är till för alla som vill utvecklas som talare. Oavsett ingångsnivå ger kursen konkreta tips, råd och användbara knep som hjälper talaren att ta fram ett relevant och inspirerande innehåll, hantera nervositet och veta hur ett budskap levereras utifrån individens fulla potential och personlighet.

Anpassad utbildning

Utbildningen skräddarsys utifrån behov, antal deltagare och målsättning.
Målet är att kunna sätta ihop en övertygande presentation och leverera den från korta anteckningar, ha fokus på lyssnarna samtidigt som budskapet kommuniceras effektivt, engagerande och övertygande. I kursen sker träningen (helst) utan Power-Point.

Vi ser vi till att ta fram ett upplägg som passar er!

KONTAKTA OSS

E__

Utbildare

Lovisa Manteus

Med avstamp från teaterscenen har jag utbildat och coachat deltagare från näringslivets olika scener till och från under hela mitt yrkesliv.
Den minsta gemensamma nämnaren har varit att få mina deltagare att gå från nervositet och negativ stress, till att känna lust och glädje att möta sina åhörare och ha vetskapen om hur de lämnar rätt avtryck. Förutom teaterpedagogik och år av erfarenhet är jag utbildad i pedagogik och har en NLP Master Practitioner.

Har du frågor eller är nyfiken över att få mer information?

Ring eller maila
lovisa@greatcours.se
0708876140

 

Läs mer